Nóg actiever

Het nieuwe jaar begint voorspoedig voor de actiefste makelaar in Limburg. Ondanks het winterweer zijn er reeds 2 schepen verkocht, word er proefvaarten gemaakt en is er een prachtig nieuw aanbod. Door de uitbereiding van het team met Stephanie Kroos en Feiko Bos kan deze makelaar de klant nog meer bieden.

Naast de 64 schepen op het verkoopterrein kan het team van Schepenkring Krekelberg Nautic nu ook schepen op locatie aanbieden en in bemiddeling nemen. De eerste prachtige schepen op locatie heeft het team al in het aanbod kunnen toevoegen:

Een moderne goed onderhouden Catfish 1500 uit 2005 met een ligplaats bij Resort Marina Oolderhuuske.

En een prachtig met zorg ingetimmerde en onderhouden luxe motor van 22.50 meter uit 2005 geschikt voor langere bewoning. Met maar 180 uren op de teller en te water gelaten in 2007 is het schip zo goed als nieuw met alle moderne luxe van dien. Vloerverwarming in alle hutten en douche met lichttherapie. Volledig uitgeruste keuken met ingebouwde vaatwasser, vriezer, koelkast, magnetron, oven en keramisch fornuis. De ruime salon met grote ramen geeft een optimaal gevoel van het leven op het water.

Door de uitbereiding van maintenanceteam met Feiko die 10 jaar ervaring in de watersport bij Vrolijk watersport en Technautic kan Krekelberg Nautic nu nog meer reparaties en onderhoudsklussen aannemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ontvang onze nieuwsbrief