Navionics+ Digitale Waterkaart

 243,00

Of het nou gaat om een Navionics binnenwaterenkaart Nederland of andere gebieden, met de Navionics PLUS waterkaarten heeft grote keuzevrijheid.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Of het nou gaat om een Navionics binnenwaterenkaart Nederland of andere gebieden, met de Navionics PLUS waterkaarten heeft grote keuzevrijheid.
De navionics PLUS waterkaart is van een geheel nieuwe generatie: Wanneer u een navionics PLUS digitale waterkaart aanschaft kunt u zelf thuis bepalen welke gebied u op de (micro)SD of CF kaart wenst, bijvoorbeeld Nederland, Engeland en Ierland of u kiest uit 1 van de andere 10 gebieden.
Deze zijn, in combinatie, met de gekochte kaart eenvoudig te downloaden via de Navionics website en op de SD of CF kaart op te slaan.
Het voodeel van dit systeem is dat u altijd de meest recente informatie download. Zo word voorkomen dat u een gedateerde kaart krijgt thuisgezonden.

Bovendien heeft u recht op een jaar lang “Freshest Data” ofwel: gratis kaartupdates! voor het gekozen gebied.
Dit betekent dat u na bijvoorbeeld 11 maanden uw kaart kunt updaten naar de laatste versie.
In de verpakking die u van ons krijgt zit een SD of CF kaart, afhanelijk van uw keuze en een eenvoudige handleding hoe u snel en simpel uw kaartmateriaal download.

Wilt u dus navigeren op het Nederlandse binnenwater, dan is de Navionics PLUS digitale waterkaart de juiste keuze.
De Franse kanalen bevaren? Ook dan kan u de Navionics PLUS kaart hiervoor gebruiken, afhankelijk van uw eigen gebieds-keuze.

Indien u kiest voor SD dan krijgt u een micro SD in een SD houder. Deze past dus in zowel een normaal SD slot als in een Micro SD Slot.

Extra informatie

Kaarttype

(micro)SD, CF (Compact Flash)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Navionics+ Digitale Waterkaart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *