Raymarine Stuurautomaat EV-100 Tillerpack

 1.809,00

De Raymarine EV-100 Power Stuurautomaat is gebouwd op de revolutionaire EV-Sensor module, de compacte ACU-100 koerscomputer, een P70R bedieningsinterface en Raymarine’s nieuwe, zeer efficiënte 0,5 liter hydraulische pomp.

Het Powerpack is zeer geschikt voor schepen met een enkele buitenboordmotor en hydraulische besturing. Het systeem kan zowel boven- als onderdeks worden geïnstalleerd.

Artikelnummer: T70153 Categorie:

Beschrijving

Raymarine EV-100 Tillerpack

De Raymarine EV-100 Tiller Stuurautomaat is gebouwd op de revolutionaire EV-Sensor module, de compacte ACU-100 koerscomputer, een P70R bedieningsinterface en Raymarine’s Tiller.

Het Tiller is zeer geschikt voor (kleine) zeilschepen met helmstok besturing. Het systeem wordt direct op aan de helmstok gemonteerd.

EV-100 Sensor

De EV-1 is ontworpen voor gebruik met de Evolution mechanische en hydraulische stuurautomaatsystemen.

Door aansluiting op het SeaTalkng-netwerk hebt u slechts één enkele kabelaansluiting nodig voor voeding en gegevens naar de Evolution ACU (actuator control unit, besturingseenheid van de aandrijving) en uitgebreide SeaTalkng- en NMEA2000-netwerken.

ACU-100

Met de ACU-100 brengt Raymarine het hoge prestatienivo van de Evolution stuurautomaten binnen het toepassingsgebied voor kleine jachten en sportboten.

Speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de Raymarine stuurwiel- en helmstokaandrijving, levert de ACU-100 krachtige en betrouwbare prestaties, mede door gebruik te maken van de 9-assige sensor: de revolutionaire EV-1.

De ACU-100 is waterdicht (alweer een wereldprimeur!) en kan dus bovendeks gemonteerd worden. Dit komt vooral op kleine schepen van pas, waar inbouwruimte beperkt is.

p70R / p70Rs bediening voor stuurautomaten (motor)

De p70R / p70Rs bediening voor stuurautomaten is ontworpen voor motorboten. De eenheid heeft druktoetsen en een draaiknop. De geavanceerde led-achtergrondverlichting zorgt voor een laag energieverbruik, levendige kleuren en een scherp contrast. Door de brede horizontale en verticale kijkhoeken kan de display vanuit allerlei posities worden bekeken.

De p70R / p70Rs bedieningseenheid is ook voorzien van het LightHouse-gebruikersinterface en een startup-wizard om u te helpen de stuurautomaat snel en gemakkelijk in te stellen.

Helmstokaandrijving

De Raymarine EV-100 helmstokautomaat is geschikt voor helmstokbestuurde zeiljachten tot een waterverplaatsing van maximaal 6.000kg (13.200 lbs).

De helmstokaandrijving is compact en onopvallend en wordt door een aantal van de meest toonaangevende single-hand zeilers ter wereld gebruikt!

Evolution-kabelkit

De Evolution SeaTalkng-kabelkit bevat

KABELKIT
Onderdeelnummer R70160
ng -voedingskabel (0,4m) SeaTalk NG-voedingskabel | Raymarine
1 x SeaTalkng Backbone-kabel (5m) SeaTalk NG Backbone-kabel | Raymarine
1 x SeaTalkng Spur-kabel (0,4m) SeaTalk NG Spur-kabel | Raymarine
1 x SeaTalkng 5-weg connectorblok SeaTalk NG 5-weg connector | Raymarine
2 x SeaTalkng T-stuk connector SeaTalk T-stuk | Raymarine
2 x SeaTalkng-terminator SeaTalk NG Backbone-terminator | Raymarine

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Raymarine Stuurautomaat EV-100 Tillerpack” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *