Raymarine i50 Diepte Pakket

 629,20

De i50 instrumenten zijn ontwikkeld als aanvulling op de nieuwste generatie multifunctie displays van Raymarine. De stijlvolle instrumenten met elk een eigen functie zijn de perfecte oplossing voor kleinere motorboten, jachten en RIB’s.

Artikelnummer: E71478 Categorie:

Beschrijving

De perfecte oplossing voor kleinere motorboten, jachten en RIB’s

De i50 instrumenten zijn ontwikkeld als aanvulling op de nieuwste generatie multifunctie displays van Raymarine. De stijlvolle instrumenten met elk een eigen functie zijn de perfecte oplossing voor kleinere motorboten, jachten en RIB’s. De i50-serie bestaat uit 3 digitale displays: snelheid en diepte displays met extra grote cijfers en een tridata display met meerdere regels

De kijkhoeken zijn zowel overdag als ‘s nachts uitstekend en dankzij de eenvoudige druktoetsbediening zijn de i50 instrumenten zeer goed afleesbaar en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn ook eenvoudig te installeren dankzij het frontmontage systeem.

i50 Diepte

  • Grote cijfers
  • Diepte trend indicator
  • Minimum en maximum diepte
  • Ondiep, anker en diep water alarmen met geluid

i50 Depth

P19 ThruHull transducer

Binnenin de behuizing is het keramische element gekanteld voor ingebouwde compensatie voor dead-rise. De resulterende verticale straal geeft uitstekende echo-returns voor nauwkeurigere dieptemetingen. De P19 zonder kantelen is al vele jaren de industriestandaard – de keuze wanneer de deadrise-hoek van de romp minimaal is. Alle versies hebben een bijna vlakke behuizing die de weerstand minimaliseert met slechts 5 mm (3/16 “) buiten de romp.

P19 Through-Hull Transducer | Raymarine by FLIR

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Raymarine i50 Diepte Pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *