Raymarine i50 Log | Snelheid Pakket

 629,20

De i50 instrumenten zijn ontwikkeld als aanvulling op de nieuwste generatie multifunctie displays van Raymarine. De stijlvolle instrumenten met elk een eigen functie zijn de perfecte oplossing voor kleinere motorboten, jachten en RIB’s.

Artikelnummer: E7147 Categorie:

Beschrijving

De perfecte oplossing voor kleinere motorboten, jachten en RIB’s

De i50 instrumenten zijn ontwikkeld als aanvulling op de nieuwste generatie multifunctie displays van Raymarine. De stijlvolle instrumenten met elk een eigen functie zijn de perfecte oplossing voor kleinere motorboten, jachten en RIB’s. De i50-serie bestaat uit 3 digitale displays: snelheid en diepte displays met extra grote cijfers en een tridata display met meerdere regels

De kijkhoeken zijn zowel overdag als ‘s nachts uitstekend en dankzij de eenvoudige druktoetsbediening zijn de i50 instrumenten zeer goed afleesbaar en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn ook eenvoudig te installeren dankzij het frontmontage systeem.

i50 Snelheid

  • Snelheid door het water of snelheid over de grond (GPS vereist)
  • Zeewatertemperatuur
  • Trip en log data

i50 Speed

ST800 / P120 ThruHull transducer

De ST800 snelheid- en temperatuursensor verwerkt een digitaal signaal in de behuizing. Vervolgens verzendt deze Smart ™ -sensor de gegevens naar een kaartplotter, radarscherm of digitale weergave in zowel analoge als NMEA 2000®-indelingen. De kunststof P120, bronzen B120 en roestvrijstalen SS520 behuizingsopties zijn beschikbaar om aan de meeste rompvereisten te voldoen.

ST800 / P120 (Plastic) Transducer | Raymarine by FLIR

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Raymarine i50 Log | Snelheid Pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *