verkoophaven

Schepenkring
Roermond

de verkoophaven

In onze verkoophaven op het droge vindt u minimaal 60 verkoopschepen, van zeilboot tot jong, luxueus motorjacht. Een groot aanbod op een plek vergroot uw verkoopkansen aanzienlijk.

De verkoopsteigers

Krekelberg Nautic is reeds meer dan 40 jaar gevestigd aan de Maas in Roermond en heeft zo een grote naam en klantenbestand opgebouwd in Limburg. Zo weten wij altijd een koper voor uw schip te vinden. De verkoophaven is 6 dagen in de week geöpend, ook op zaterdag en zondag, om kijkers alle mogelijkheden te geven om hun droomschip te bezichtigen. Verkoopt u uw boot bij Schepenkring Roermond dan bent u ervan verzekerd dat de boot het eerste half jaar gratis een mooie plek krijgt aan onze verkoopsteiger.

Adres

Schepenkring Roermond
Hertenerweg 2
6049 AA Herten

De makelaars stellen zich voor

Rolf Kroos

Rolf Kroos beëdigd en gecertificeerd jachtmakelaar

Roel Houben

Roel Houben is scheepsbouwkundig ingenieur, full certified yachtbroker en master appraiser. Met zijn 11 jaar ervaring op de makelaardij en werf kan hij u bij al uw vragen behulpzaam zijn.

Stephanie Kroos

Stephanie zorgt met haar marketing ervaring dat uw schip gevonden wordt door een potentiële koper. Dit door middel van optimalisatie van de presentatie en vindbaarheid op het web en daarbuiten.

Waarom Schepenkring

  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Binnen 1 uur rijden meer dan 20 miljoen potentiële kopers
  • Gecertificeerde makelaars
  • Adverteren in watersport magazines
  • Adverteren op watersport websites
  • Wij verzorgen de bezichtigingen
  • Eigen verkoop terrein
  • 360° foto's, foto's en presentatie in 3 talen
  • Half jaar gratis ligplaats op verkoopterrein

Verkoop tips


Haal de "vishengels" van boord

Haal zoveel mogelijk persoonlijke spullen van boord. Zorg er voor dat het schip er zo ruim als mogelijk uitziet. Leg voor een nette en rustige uitstraling wat bijpassende kussenstjes op de banken.

Zorg voor een goed onderhouden schip

Een goed onderhouden schip verkoopt beter dan een boot met achterstallig onderhoud. Veel kopers zoeken geen klusproject, maar een boot waarmee ze zo weg kunnen varen. Ook wij kunnen het onderhoud van uw schip verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zorg voor een schone boot

Zorg er voor dat er geen etensresten aan boord blijven liggen. Ook vuile toiletten, ovens en gasfornuizen met aangekoekte resten maken de verkoop lastiger.
ontvang onze nieuwsbrief