Werfactiviteiten


Bij Krekelberg Nautic kunt u terecht voor diverse werfactiviteiten. Op de werf kunt u zelf aan het schip werken of de werkzaamheden aan uw boot laten doen door een externe partij. Direct een kraan-afspraak maken? Vul onderaan deze pagina het formulier in en wij doen de rest.

JachtmakelaardijJachtmakelaardij

Makelaardij

Rolf Kroos beëdigd en gecertificeerd jachtmakelaar en Roel Houben gecertificeerd jachtmakelaar. Jachtmakelaardij met minimaal 75 verkoopschepen, van zeilboot tot jong, luxueus motorjacht. Dé full-service jachtwerf van Zuid-Nederland: kranen tot 30 ton, winterberging, zomerberging, halverhuur, repa­raties en appartementenverhuur. Centraal gelegen tussen Duitsland en België: binnen 1 uur rijden zijn er meer dan 20 miljoen potentiële kopers.

Stalling

Met name voor polyester schepen is het aan te raden om elk jaar op de wal te overwinteren. Hiermee wordt bijvoorbeeld de kans op osmose fors kleiner. Ook voor stalen schepen is het aan te raden om niet te lang achter elkaar in het water te blijven liggen. Bovendien is de overwintering van uw schip op het droge voor u de ideale gelegenheid om diverse werkzaamheden uit te voeren. Bedenk ook dat in de winter het risico bestaat dat bij extreme kou, Rijkswaterstaat de stuwen trekt, waardoor het waterpeil in de Maas en aangelegen plassen en havens plotseling enkele meters daalt! Dit kan veel problemen en dure schades aanrichten. Voor het veilig op de wal laten overwinteren van uw schip bent u bij Krekelberg Nautic aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim, grotendeels geasfalteerd, terrein van 10.000 m2 en meer dan 200 solide bokken, om u en uw schip een zo comfortabel en veilig mogelijke overwintering te kunnen bieden. Het terrein is geheel afgerasterd, en ’s nachts afgesloten door middel van een elektrische schuifpoort. Deze poort is het gehele jaar door (met uitzondering van de kerstvakantie) geopend op maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur, en gedurende het weekeinde van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op woensdag is het gehele terrein afgesloten. Het gehele jaar door is er, met uitzondering van de kerstvakantie, op bovenstaande tijden altijd iemand aanwezig die u met raad en daad bij kan staan. Het gehele terrein wordt dag en nacht bewaakt, zodat wij een zo veilig mogelijk onderkomen voor uw schip kunnen bieden. Om schade aan uw en andermans schepen te voorkomen, is het op het terrein van Krekelberg Nautic verboden om verf te spuiten en/of staal te slijpen. Natuurlijk is het gehele terrein voorzien van diverse elektriciteitaansluitingen en tappunten voor water. Het terrein is zo ingedeeld dat u nooit ver verwijderd bent van een zuil met aansluitingen. Voor het kranen van uw schip maken wij gebruik van onze moderne portaalkraan. Alvorens wij het schip opbokken, reinigen wij eerst het onderwaterschip, met behulp van onze professionele hoogdruk afspuitinstallatie, en poetsen wij de romp voor u met shampoo, zodat uw schip schoon de winter in gaat. In het voorjaar kunt u, na het opschuren en ontvetten, direct de antifouling aanbrengen. Voor het verplaatsen van de schepen en de bokken maken wij gebruik van een moderne hydraulische boottransporter. Deze boottransporter wordt aangedreven door een geïntegreerde dieselmotor, kan alle vier de wielen (in paren van twee) onafhankelijk sturen en word radiografisch bediend. Hiermee kunnen wij uw schip snel, nauwkeurig en veilig verplaatsen. Wanneer u van plan bent in de zomer aan uw schip te werken, of wanneer u van tevoren reeds weet dat u in de zomer geen tijd heeft voor uw schip, kunt u het schip ook in de zomer bij Krekelberg Nautic op de wal laten staan. Voor prijzen en het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kranen

Krekelberg Nautic beschikt over een moderne portaalkraan met een totaal hefvermogen van 30 ton. Voor het strijken en zetten van masten en bijvoorbeeld het van- en aan boord hijsen van motoren beschikken wij over een topkraan met een hefvermogen van 1000kg. Door de constructie van onze kraan kan uw schip ook gekraand worden met staande mast! Veelvuldig kranen wij schepen van- en op trailers of diepladers. Vanuit ons bedrijf ligt uw schip direct aan de Maas en in het centrum van het midden Limburgse Maasplassengebied. Ook heeft u vanuit het centraal gelegen Roermond een directe en snelle aansluiting naar bijvoorbeeld de Franse kanalen voor een prachtige vakantie. Voor prijzen en het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hal verhuur

Krekelberg Nautic beschikt over twee hallen die zeer geschikt zijn om, bijvoorbeeld bij slecht weer, werkzaamheden en reparaties aan uw schip in uit te voeren. Deze hallen zijn niet verwarmd, en zijn per week te huren. De maximale scheepslengte bedraagt 13,00 m, bij een maximale breedte van 4,50 m. De totale hoogte (doorvaarthoogte + diepgang + bokhoogte) mag maximaal 4,10 m bedragen. Voor prijzen en meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Afspuiten

Krekelberg Nautic beschikt over een professionele hoogdruk afspuitinstallatie om uw onderwaterschip te ontdoen van algen, mosselen en ander vuil. Wij maken hiervoor gebruik van een waterdruk van 200 bar en een freeskop. Na het kranen word uw schip met de kraan boven onze speciaal hiervoor ingerichte afspuitplaats gehangen en afgespoten. Al het water afkomstig van de afspuitplaats wordt opgevangen en naar een ondergronds aangelegde tank getransporteerd, waarna het op een milieuvriendelijke manier afgevoerd wordt.

Maak een afspraak


Maak direct een afspraak voor de zomerstalling, winterstalling of voor een "weekje-op-de-wal".

Zomerstalling

De zomerstallingsperiode loopt van 1 mei tot 1 oktober. Maak gemakkelijk online een afspraak. Bekijk hier de tarieven.

Winterstalling

De winterstallingsperiode loopt van 1 oktober tot 1 mei. Maak gemakkelijk online een afspraak. Bekijk hier de tarieven.

Weekje op de wal

Een weekje op de wal (langer kan natuurlijk ook) om te klussen aan de boot? Geen probleem! Maak gemakkelijk online een afspraak. Bekijk hier de tarieven.


  Type stalling*

  Ik kom de boot brengen op*


  N.A.W. Gegevens

  Naam*

  Straat*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  e-mail*


  Boot gegevens

  Scheepstype

  Scheepsnaam

  Motor merk

  Motor type

  Lengte schip*

  meter

  Breedte schip*

  meter

  Diepgang schip*

  meter


  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en huisregels*


  *= verplicht

  ontvang onze nieuwsbrief